luni, 28 mai 2012

Inghetata de capsuni

Inghetata de capsuni

Ingrediente:

o cutie lapte condensat indulcit (400g)
250 ml frisca lichida
400 gr capsuni proaspete fara codite
2 linguri zahar
o lingurita de vanilie
o lingurita zeama de lamaie

Preparare:

     Dupa ce s-au spalat capsunile, se dau prin blender si piureul astfel format se amesteca cu cele 2 linguri de zahar, vanilia si zeama de lamaie. Intr-un bol mare amestecam si frisca lichida pana cand avem o crema fina. Se adauga apoi piureul de capsuni. Se toarna compozitia intr-o caserola mare de plastic si se da la congelator. Dupa cca 30 min se scoate si se mai amesteca inca putin cu mixerul. Se repeta procedeul de 2-3 ori pentru a nu ramane fulgi de gheata.

Pofta buna!

-- Multumesc Teo's Kitchen pentru reteta! --

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu